"Det bästa av allt är att ingen tror mig när jag säger att jag har gjort injektioner"

Alex Tomic driver instagramkontot @alexofsthlm där han publicerar om allt från mode och skönhet för män till resor och livsstil. Läs hans berättelse om injektionsbehandlingar hos Madelaine Mossvik på vår Stockholmsklinik.

För drygt två år sen började jag fundera över ålderstecken. Linjerna på pannan var det som som jag mest reagerade på. Jag hade redan då provat en rad olika krämer men inget fungerade riktigt. Det var då jag började kolla lite mer på botoxalternativ. Men jag var rädd! Jag ville inte förändra mig själv utan bara eliminera vissa ålderstecken. Jag bara ville se fräschare ut helt enkelt. 

Jag googlade mycket och fann Aleris Plastikkirurggruppen. Det kändes tryggt med tanke på att de är en etablerad klinik. Man har ju sett många skräckexempel, speciellt på killar! 

Jag bokade in ett möte med Madelaine Mossvik och redan efter några dagar fick jag träffa henne för konsultation. Madelaine var oerhört professionell och omtänksam. Hon förklarade noggrant vad en botoxbehandling skulle innebära och vad jag kunde förvänta mig. Det som jag fastande mest för var att hon var ärlig. ”Du kommer inte vakna upp om någon vecka och allt är borta, det tar tid att rynkorna/ärren skall läka” sa hon.

Hon sa även till mig att jag skulle gå hem och tänka efter, vilket jag gjorde. Efter två veckor var jag tillbaka. Och vilken tur! Det gick fort, gjorde inte ont och resultatet var häpnadsväckande! Jag tyckte jag såg resultat ganska så fort! 

Ca 4 månader senare var jag tillbaka för en påfyllning. Jag frågade även då om det fanns något att göra åt mina påsar under ögonen. Den dagen blev det fillers också. Extremt lite dock då jag var rädd för att förändra mitt utseende. Men resultatet blev bra!

För mig var det viktigt att hitta någon som kan lyssna på mina önskemål men också någon som kan anatomi och hur man använder injektioner på bästa sätt! Jag känner mig hos Plastikkirurggruppen och Madelaine helt enkelt! Och det bästa av allt är att ingen tror mig när jag säger att jag har gjort injektioner! Resultatet är alltså naturligt. Det är skicklighet!

 

/// Alex Tomic @alexofsthlm