Skip to Content

Injektioner

Injektioner med muskelavslappnande medel och fillers är populära estetiska behandlingar eftersom behandlingen går fort med minimalt obehag, och du kan gå till jobbet dagen efter, eller samma dag. Du får inom en timme ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Samtidigt som injektioner innebär låg risk och mycket begränsad återhämtning.

Vilken typ av injektionsbehandling ska jag välja?

Det beror på förutsättningar och önskat resultat. Många väljer att kombinera en fillerbehandling med muskelavslappnande injektioner mot rynkor och fina linjer som orsakats av mimik och- eller ansiktsrörelser.

Hos oss på Aleris plastikkirurgi börjar vi alltid med en konsultation för att rita upp just ditt ansikte, höra dina förväntningar och prata kring möjligheter och eventuella begränsningar. Välkommen att boka en tid för konsultation!

 


Fillers

Förstärk ansiktskonturen och slätar ut rynkor.

Fillers används vanligen för att förändra och förbättra. Ett av de vanligaste behandlingsområdena är ansiktet. Fillers i områden som kind, käklinje eller läppar kan med fåtal behandlingar ge ett naturligt fräscht resultat med låg risk och mycket begränsad återhämtning.

Läs mer

Muskelavslappnande injektioner

Slätar ut rynkor och motverkar intensiv mimik.

Kanske har du hört talas om arga rynkan och kråksparkar? Tillsammans med rynkor, veck i pannan och ögonbrynslyft är de områdena de vanligaste att behandla med muskelavslappnande medel. Behandlingen ger direkt effekt och känns inte mer än ett myggbett.

Läs mer
Back to top