Skip to Content

Injektioner

Injektioner med botox och fillers är en av mest populära estetiska behandlingarna eftersom behandlingen går fort med minimalt obehag, och du kan gå till jobbet dagen efter, eller samma dag. Du får inom en timme ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Samtidigt som injektioner innebär låg risk och mycket begränsad återhämtning.

 

Ska jag göra botox eller fillers?

Det beror på förutsättningar och önskat resultat. Många väljer att kombinera en fillerbehandling med botox mot rynkor och fina linjer som orsakats av mimik och- eller ansiktsrörelser.

Våra sjuksköterskor och läkare går kontinuerligt på utbildningar för att ständigt vara uppdaterade inom sitt område. Hos oss på Aleris plastikkirurgi Cosmetic börjar vi alltid med en konsultation för att rita upp just ditt ansikte, höra dina förväntningar och prata kring möjligheter och eventuella begränsningar. För att veta mer om hur en konsultation går till och hur du kan förbereda dig samt läsa mer om våra behandlare klick in på boxarna nedan.


Fillers

Förstärk ansiktskonturen och slätar ut rynkor.

Fillers används vanligen för att förändra och förbättra. Ett av de vanligaste behandlingsområdena är ansiktet. Fillers i områden som kind, käklinje eller läppar kan med fåtal behandlingar ge ett naturligt fräscht resultat med låg risk och mycket begränsad återhämtning.

Boka tid
Närbild av en vacker kvinnas ansikte.

Botox

Slätar ut rynkor och motverkar intensiv mimik.

Kanske har du hört talas om arga rynkan och kråksparkar? Tillsammans med rynkor, veck i pannan och ögonbrynslyft är de områdena de vanligaste att behandla med botox. Behandlingen ger direkt effekt och känns inte mer än ett myggbett.

Boka tid

Aleris pausar alla typer av skönhetsbehandlingar och icke medicinskt motiverad plastikkirurgi tillsvidare.

Vi kommer att fortsätta med medicinskt motiverade behandlingar och kirurgi. Det är bara kosmetisk kirurgi och skönhetsbehandlingar som vi pausar tills vi har fått kontroll på smittspridningen i respektive region.

Våra kliniker fortsätter att erbjuda tider för konsultationer plastikkirurgi. Vi rekommenderar video- eller telefonkonsultation i första hand. Välkommen att kontakta oss för att boka tid.

Läs mer här >

Back to top