Skip to Content

Hudvårdsbehandling

Rynkor på halsen, ögonen börjar hänga, bruna fläckar och röda kärl, känner du igen dig? Du är inte ensam. Nu kanske du tänker, ok, men hur ska jag göra för att få bort dem? Det är därför vi finns här. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa din skräddarsydda beautyplan. Man, kvinna, ung eller äldre så är du välkommen till oss på Aleris Cosmetic, det börjar alltid med dig.

 

Din personliga beautyplan 

Vill du få lite extra glow i din hud till ett speciellt tillfälle så som bröllop eller andra festligheter eller så kanske du vill ta bord solfläckar eller acne ärr. Då skapar vi en kortsiktigt plan som kan innebära 3-5 tillfällen.

Kanske känner du att du vill lägga lite mer tid på din hud och funderar på hur du börjar. Vilka behandlingar passar mig och hur kan jag kombinera det med effektiva produkter.  Är detta du, då lägger vi en mer långsiktig plan som inkluderar hemvårdsprogram, dvs det du gör varje dag hemma, din dagliga rutin. Det vi gör med ett personligt anpassa hemmaprogram med produkter är att förlänga effekten av behandlingarna. Det du gör kontinuerligt hemma är att jobba med syror, a- vitamin, c- vitamin och egf som gör att huden får i sig en liten dos, som en minibehandling, varje morgon och kväll för ett långsiktigt resultat. 

 

Vi ser fram emot att få träffa dig och få möjlighet att ihop med dig, utifrån dina förutsättningar; både ekonomiskt och tidsmässig skapa en beautyplan som ger dig den hud som du vill ha.


Konsultation Hudvård

I en konsultation pratar vi om vad du vill uppnå, under vilken tidsram och vad det får kosta. Därefter skapar vi din personliga beautyplan. Det börjar med dig. Boka din konsultation idag!

Boka konsultation

Hej!

Jag vill gärna bli kontaktad om konsultation

Jag vill boka konsultation

Hej!

Jag vill gärna bli kontaktad om konsultation

Back to top