Skip to Content

Hudvårdsbehandling

Vill du få lite extra glow i din hud till ett speciellt tillfälle så som bröllop eller andra festligheter eller så kanske du vill ta bord solfläckar eller acne ärr. Då skapar vi en kortsiktigt plan som kan innebära 3-5 tillfällen.

Kanske känner du att du vill lägga lite mer tid på din hud och funderar på hur du börjar. Vilka behandlingar passar mig och hur kan jag kombinera det med effektiva produkter.  Är detta du, då lägger vi en mer långsiktig plan som inkluderar hemvårdsprogram, dvs det du gör varje dag hemma, din dagliga rutin. Det vi gör med ett personligt anpassa hemmaprogram med produkter är att förlänga effekten av behandlingarna. Det du gör kontinuerligt hemma är att jobba med syror, a- vitamin, c- vitamin och egf som gör att huden får i sig en liten dos, som en minibehandling, varje morgon och kväll för ett långsiktigt resultat. 

Din personliga hudvårdsplan

Vi ser fram emot att få träffa dig och få möjlighet att ihop med dig, utifrån dina förutsättningar; både ekonomiskt och tidsmässig skapa en hudvårdsplan som ger dig den hud som du vill ha.


snygg kvinna får hudvårdsbehandling.

Hudvårdbehandlingar

Välkommen in i Aleris Cosmetics värld av hudvårdsbehandlingar. Surfa runt och hitta din favorit.

Läs mer >

Dermapen- microneedling för huden. Så går det till!

Dermapen 4- microneedling för huden

Umeås hudterapeut Susanne ger dig expertråd kring när det är lämpligt att göra en behandling med dermapen, hur behandlingen går till och vad du ska tänka på vid en behandling.

frågor och svar dermapen >

Back to top