"Jag älskar min snok"

För mig var det absolut värt det, jag älskar min snok och mitt tips till dig är att du pratar med kirurgen, berättar hur du känner inför operationen så kommer hen kunna berätta för dig allt du behöver veta för att du ska känna dig lugn!

Du ska känna dig trygg

När dom berättat allt så kommer man känna sig lugn, det är en del av kirurgens jobb att du ska känna dig trygg. Jag såg fram emot operationen eftersom Kjell-Ove gav så bra intryck och var så tydlig med allt. Jag fick inga ärr alls eftersom allt gjordes genom mina näsborrar, det här är det som ofta skiljer bra och mindre bra kirurger åt.

Ingen svullnad

Jag fick ingen svullnad, jag blev inte blå alls, jag gick till och med bland folk dagen efter utan problem. Jag hade bara ett litet gips på näsan, that´s it. Jag hade inte ont allt, visst fick man med sig smärtstillande och dom tog jag två dagar sedan så behövdes det inte.

Ser naturlig ut

Jag är mer än nöjd med min näsa men det man måste vara medveten om att plastikkirurgi ger inte 100% resultat, tror man det måste man tänka om. Min näsa är inte helt perfekt i alla vinklar men den ser ändå naturlig ut och den passar mitt ansikte. Och det gör att jag känner mig nöjd!

/Annica