Skip to Content

Aleris Plastikkirurgi Umeå

På Aleris Plastikkirurgi i Umeå har vi två fullt utrustade operationssalar och en fräsch och bekväm avdelning för uppvakning med möjligheter till övernattning. Hos oss får du möjlighet att hitta tillbaka till din kropp i en trygg och säker miljö. Vi erbjuder plastikkirurgi, laserbehandlingar samt hudvårds- och injektionsbehandlingar. Välkommen!

 

Välkommen till vår stora klinik i centrala Umeå

Våra specialister är mycket erfarna inom plastikkirurgi och eftersträvar ett vackert och naturligt resultat i harmoni med din kropp. Kliniken är toppmodern och belägen i centrala Umeå. Här är du i trygga händer.

Vi opererar inte patienter med BMI över 30.

 

Crisalix 3D-simulering

På vår klinik i Umeå erbjuder vi Crisalix, en digital medicinsk applikation som kan användas inför plastikkirurgi. Med hjälp av 3D-simulering visualiseras du som patient ett tänkbart resultat efter operationen. 

 

Betänketid estetisk kirurgi och injektionsbehandlingar

Du behöver genomföra en konsultation och invänta betänketid innan vi kan hjälpa dig med en behandling. Det innebär att konsultation och behandling inte kan genomföras samma dag.

• Betänketiden för estetiska kirurgiska ingrepp ska vara minst sju dagar.
• Betänketiden för estetiska injektionsbehandlingar ska vara minst två dagar.
• Samtycke till ingreppet eller behandlingen lämnas först efter att betänketiden gått ut.

För injektionsbehandlingar gäller att du efter att du gett ditt samtycke kan komma och göra samma typ av behandling inom 6-månader utan ny betänketid.

Välkommen att boka en konsultation, det börjar med dig!

 

 

 

 


Back to top