Vad kan vi göra för dig?

Vi bjuder vi in till gratis konsultation när du uppger koden "vårkampanj" vid bokning på vår klinik på Sabbatsbergs Sjukhus. Vi vet att det är många som funderar kring plastikkirurgi; myter, risker och hur går jag tillväga. Därför vill vi ge dig chansen till ett personligt möte med några av Sveriges främsta plastikkirurger, ledande inom sina respektive specialist områden.

Boka din konsultation idag ! 

Estetisk eller rekonstruktiv plastikkirurgi- vad funderar du kring?

 

Uppge koden "vårkampanj" vid bokning och få en gratis konsultation under april.

Vi är ett team som har jobbat i över 30 år med plastikkirurgi. Vi har sett och hört mycket men inte just din story. Den vill vi gärna höra så att vi kan dela med oss av vår kunskap och erfarenhet, så boka din konsultation redan idag. 

eller ring oss på 08-615 05 50 så ser vi till att du får träffa rätt kirurg. 

Du kan också läsa mer om oss och våra respektive specialistområden  här 

 

Rekonstruktiv kirurgi 

 

Känslan av att vara mig själv igen 

LCHF-profilen Louise Hafdell berättar om sin bröstförstoring kombinerat med ett bröstlyft efter viktnedgång. Kirurg var Janne Ohlsén. Läs Louise Hafdells berättelse här  

 

Estetisk kirurgi

 

Så nöjd med min snok 

 

För mig var det absolut värt det, jag älskar min snok och mitt tips till dig är att du pratar med kirurgen, berättar hur du känner inför operationen så kommer hen kunna berätta för dig allt du behöver veta för att du ska känna dig lugn. Läs bloggaren Annica Englunds upplevelse av operationen här 

 

Implantatbyte och bröstlyft förändrade min vardag till det bättre!

 

 

- Jag är så otroligt glad över att jag gjorde min operation, den har gett mig ett helt nytt självförtroende, säger Evelina Widman. 

För er som är osäkra men ändå nyfikna vill jag rekommendera att boka in en konsultation för att diskutera dina önskningar, förväntningar och orosmoment med en kirurg.

Läs Evelinas tankar innna, under och hur det är att amma efter bröstoperation här 

Boka gratis konsultation här 

 

 

Jag är så glad att jag tog det här beslutet!

 

- Till er som går i samma tankar som jag kan jag varmt rekomendera kliniken och kirurgen Mats von Wachenfeldt . Jag känner mig så bekväm i min kropp att det är obeskrivligt, säger Annica Englund efter en bröstförminskning genom implantatbyte. 

Det var så jäkla härligt när jag kom in på operationsavdelningen, för där var vi ett gäng brudar. Alltså det var jag, narkosläkare och två andra läkare och vi var bara tjejer. Det hade ju verkligen inte vart något fel om det var män men det var bara något som gav mig en liten extra boost och pepp, girl power liksom.

Läs om Annicas upplevlse av operationen här