Aleris Specialistvård Malmö Arena

Aleris Specialistvård Malmö Arena har ett unikt utbud av verksamheter och tjänster för vaccination, hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg. Vi har en modernt utrustad operationsavdelning och erbjuder god patientservice och hög tillgänglighet i hjärtat av Hyllie.

Aleris Specialistvård Malmö Arena är en specialistmottagning för dig som är privatbetalande eller har en privat sjukvårdsförsäkring. Vi har ett unikt utbud av verksamheter och tjänster för vaccination, hälsokontroll, överviktskirurgi, plastikkirurgi, läkarintyg och körkortsintyg

Samma läkare hela behandlingen

Ett besök hos Aleris Specialistvård Malmö Arena ska vara en positiv upplevelse och du som patient ska alltid känna dig i fokus. Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi bland annat alltid efter att samma läkare i möjligaste mån följer dig genom hela behandlingen.

Vaccination och läkarintyg för körkort

Här på Aleris i Malmö kan du få hjälp med allt från vaccination inför din semesterresa, läkarintyg för körkort och sjöfolk, en konsultation med våra erfarna plastikkirurger eller ett besök på vår försäkringsmottagning.

Kontakta oss

Tel. 010-169 00 00

Telefontider
Mån-tors 8-16
Fre 8-15

Besöksadress
Aleris Specialistvård Malmö Arena
Hyllie Stationstorg 2

Öppet
Aleris Specialistvård Malmö
Mån-tors 8-16
Fre 8-15

Laboratorium Werlabs
Drop-in torsdagar 7.30-11.00

E-postadress
specialistvard.malmo@aleris.se

Läs mer om Aleris Specialistvård Malmö Arena på aleris.se