Skip to Content

Ansiktslyft - Facelift

Med åren blir elasticiteten i huden svagare och spänsten försvinner. Det bildas rynkor och hängande hud som kan få dig att framstå som trött och äldre än du känner dig. Våra erfarna plastikkirurger i Umeå kan inte stoppa åldrandet men ett ansiktslyft ger dig ett piggare och mer ungdomligt ansikte.

Hur går ett ansiktslyft till?

Om du är intresserad av ett ansiktslyft och bokar tid för konsultation får du träffa en plastikkirurg redan första gången du kommer hit. Tillsammans går ni igenom ingreppet och vilka behandlingar som är lämpliga för just dig. Ni går även igenom dina förväntningar och vad som är ett realistiskt resultat.

När du genomgår en ansiktslyftning återställer vi underhudsfettlagret till den position där det befunnit sig tidigare i livet. Vi avlägsnar hudöverskott för att ge huden mer spänst.

Kan kombineras med andra ingrepp

Ofta kombineras lyftet med fettsugning under hakan eller fettransplantation till exempelvis kinder, men inte alltid. Det är just dessa frågor som du kommer fram till i samråd med din plastikkirurg.

Du kan med fördel kombinera ett ansiktslyft med att lyfta ögonlocken eller pannan. Det ger också ditt ansikte en ungdomligare framtoning.

Boka tid

Välkommen och ring oss eller skicka en förfrågan via e-post för att boka en tid för konsultation om facelift/ansiktslyft. 

 


Inger Mossberg

Inger Mossberg

Specialist plastikkirurgi Specialist allmänkirurgi

Umeå

Jenny Cajander

Jenny Cajander

Specialist plastikkirurgi

Umeå

Stefan Isberg

Stefan Isberg

Narkosläkare (anestesiolog)

Umeå


Back to top