Skip to Content

Softlift på vår klinik i Stockholm

När vi åldras förnyar sig inte cellerna lika ofta och huden tappar i spänst och elasticitet. Underhudsfettet minskar och huden blir lite grövre. När huden blir slapp tror många att de fått mer hud men i själva verket har huden fått kortare väg att gå över musklatur och fett i ansiktet vilket gör att den hänger.

Botox och filler

Softlift är en kombinationsbehandling med Botox och Fillers/Hyaluronsyra som bygger upp vävnaden från djupet för att ersätta volym och ge ansiktet ett lyft. Hyaluronsyran, som finns naturligt i kroppen, injiceras i olika lager för att bygga upp vävnaden. Basen i behandlingen är att med volym skulptera och återbygga hud och ansiktsdrag utan kirurgi. Vid ett Softlift kan man behandla hela ansiktet eller utvalda delar, exempelvis högre kindben vilket ger mindre markerade nasolabiala veck från näsa ned mot hakan, mer markerad haka och en rakare haklinje.

45 min behandling

Behandlingen passar alla som har en påbörjad åldrande process, särskilt de som har en känsla av att ansiktet "rasat" nedåt. Behandlingstiden är relativt kort, ca 45 min och konvalecenstiden är minimal. Behandlingen med hyaluronsyra ger direkt resultat med volym och lyster. Effekten av Botox tar några dagar. Hållbarheten för hyaluronsyra är upp till 1 år, Botox upp till 5 mån. Hållbarheten på fillers ökar i kombination med botox eftersom du inte aktiverar musklaturen och bryter ner ämnet lika snabbt.

Naturligt och vackert resultat

Tillsammans kommer vi fram till hur just din behandling bör se ut för att uppnå ett naturligt och vackert resultat med tyngd på symmetri och helhet.I de fall där vi upplever att en behandling inte är lämplig avråder vi naturligtvis. Det är viktigt att du skall känna ett förtroende för oss och känna dig trygg i att vi tar hänsyn till just dina behov.

 

Prislista Aleris PlastikkirurggruppenAnna Beck-Friis

Hudterapeut

Stokholm

Madelaine Mossvik

Injektionssköterska

Stockholm

Back to top