Skip to Content

Skinbooster på vår klinik i Stockholm

Vår unika skinbooster-behandling återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Vår skinbooster består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot kroppens egen hyaluronsyra. Medlet injiceras i mikrodoser under huden där det drar åt sig fukt och ger långvarig och djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Vetenskapligt bevisande resultat

Det medel vi använder oss av har påvisat resultat i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visas redan efter den första behandlingen men det är främst efter den 3:e behandlingen i behandlingsprogrammet som de, enligt studierna, ser en signifikant förbättring av hudens elasticitet och struktur.
Rekommenderade behandlingsområden:

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletage och hals
  • Händer
  • Acneärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan arbetar vår skinbooster med att förbättra hudens kvalitet inifrån.Vi vet att ett personligt omhändertagande och att du som patient är välinformerad skapar trygghet. Därför får du redan vid din första konsultation träffa vår certifierade injektionssköterska. Detta för att ni tillsammans ska diskutera förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämpligast för just dig.

 

Prislista Aleris PlastikkirurggruppenAnna Beck-Friis

Hudterapeut

Stokholm

Madelaine Mossvik

Injektionssköterska

Stockholm

Back to top