Skip to Content

Kemisk peeling på vår klinik i Stockholm

En skön uppfräschande behandling som tar bort trötta och döda hudceller och orenheter. Peelingen ger huden en ny lyster och fräschör.

Vi använder Skinceuticals kemiska peeling. Det finns tre olika typer av peels. Alla tre har olika funktionsområden beroende på vad man vill ha för resultat av behandlingen. Gemensamt för samtliga är att de exfolierar, minskar fina linjer, ger huden glöd och en fin lyster.

Vi erbjuder följande tre olika peels:

  • Micro peel 20 %
    Förutom att exfoliera, minska fina linjer, ge huden glöd och lyster ger denna typ av peel även en porförminskande effekt i förlängningen och optimerar fuktbalansen i huden.
  • Micro peel 30%
    Förutom att exfoliera, minska fina linjer, ge huden glöd och lyster har denna typ av peel även en porförminskande effekt i förlängningen och optimerar fuktbalansen i huden.
  • Pigment balancing peel
    Förutom att exfoliera, minska fina linjer, ge huden glöd och lyster jobbar denna peel även på hyperpigmenteringar.

 

Hur många behandlingar behöver jag göra? 

Alla peelingar kan göras som enstaka behandlingar men utförs med fördel som en kur för att uppnå bästa resultat.

En kur består av 4-6 behandlingar med 2-4 veckor mellan behandlingstillfällena.  Framföra allt pigment balancing peelen bör göras som en kur då det är en längre process att bli av med hyperpigmenteringar.

För att ytterligare optimera och få det bästa resultatet av behandlingen bör man komplettera med Skinceuticals hudvårds produkter.

Välkommen och kontakta oss så lägger vi tillsammans upp en plan för att uppnå det bästa resulatet för just dig.

 

Prislista Aleris PlastikkirurggruppenAnna Beck-Friis

Hudterapeut

Stokholm

Madelaine Mossvik

Injektionssköterska

Stockholm

Back to top