Skip to Content

Fillers på vår klinik i Stockholm

Fillers med hyaluronsyra kan definera ansiktskonturerna, fördela volymerna i ansiktet och behandla rynkor. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och medverkar till att ge huden fukt och volym.

En tredjedel av kroppens egna hyaluronsyra bryts naturligt ned och ersätts varje dag och den naturligt förekommande hyaluronsyran minskar kraftigt med åldern. 

När hyaluronsyra injiceras tas den initialt upp av huden men de estetiska effekterna går dock tillbaka efter varierande tid. Injektionerna kan släta ut tunna linjer och ansiktsveck samt göra läpparna fylligare. Vilket behov du än har, allt från rökrynkor, kråksparkar, bekymmersrynkor, läppförstoring eller skrattrynkor finns det alltid en lösning.

Vi använder oss av ett fåtal utvalda fillers på Aleris Plastikkirurgi Sabbatsberg och de är endast högkvalitativa, icke-animaliska fillers.De är ej permanenta utan bryts ner naturligt av kroppen. För maximal effekt bör du behandla dig kontinuerligt, gärna ett par gånger per år.

Hur länge håller resultatet?

Det långtidsverkande resultatet håller i upp till 12 månader. När medlet bryts ner binder den sig till vatten vilket gör att effekten kvarstår längre. Hur länge effekten kvarstår är individuellt och är bland annat beroende av ålder, hudtyp, livsstil samt eventuell muskelaktivitet. Hållbarheten påverkas också av vilken av produkterna som används samt var de injiceras. Majoriteten av de som behandlats upplever att 50-80 % av effekten kvarstår sex månader vid behandling av rynkor och veck.

Olika sammansättningar

Patienter som har mycket tunn hud behöver en annorlunda behandling jämfört med de med tjockare hud. Olika sammansättningar möjliggör att man kan:

  • Släta ut rynkor mellan näsan och mungiporna samt runt läpparna.
  • Verka på de synligaste vecken och linjerna och förbättrar ansiktets konturer.
  • Behandla munområdet. Öka läppvolym, behandla medeldjupa till djupa rynkor samt definiera läppkonturer.
  • Återställa ansiktsvolym (kindben, kinder och haka).

Våra fillers, innehållande hyaluronsyra, innehåller även bedövningsmedlet lidokain. Vi använder endast högkvalitativ, icke-animalisk hyaluronsyra.

 

Prislista Aleris PlastikkirurggruppenAnna Beck-Friis

Hudterapeut

Stokholm

Madelaine Mossvik

Injektionssköterska

Stockholm


Back to top