Skip to Content

Injektion mot dubbelhaka på vår klinik i Stockholm

Slipp det där envisa fettet under hakan som inte kan tränas bort eller påverkas genom kosten. En behandling med injektioner av BELKYRA® förstör fettcellerna och ger dig en skarpare hakprofil.

Din hakprofil

Dubbelhaka kan bero på genetiska faktorer, ålder och viktförändringar. Oavsett andledning kan den lokala fettdepån under hakan verka omöjlig att bli kvitt. BELKYRA® är det första icke-invasiva injicerbara läkemedlet mot dubbelhaka.

 

Så går en behandling mot dubbelhaka till 

 

Det börjar med konsultation

Under konsultationen gör någon av våra certifierade injektionsbehandlare en bedömning av området och hur många behandlingar som kommer att behövas för att just du ska få det resultat du eftersträvar. Vanligtvis behövs 2-3 behandlingar och det måste gå minst en månad mellan behandlingarna.

 

Under - Injicering av BELKYRA®

BELKYRA® injiceras sedan i området under hakan och gör så att fettcellerna förstörs. En behandling tar endast 15-20 minuter och ger bestående resultat.

Den aktiva ingrediensen i BELKYRA® är deoxicholsyra, en molekyl som tillverkas naturligt i kroppen och medverkar vid nedbrytning av fettet i kosten. Fett som rensas bort från behandlingsområdet försvinner via kroppens naturliga metabolism och kan inte återskapas.

 

Efter behandlingen

För de flesta går återhämtningen snabbt och konvalescensen är oftast längst efter det första behandlingstillfället. Efter behandlingen uppstår en lätt svullnad i det injicerade området. Detta är helt normalt och betyder att behandlingen fungerar och fettet bryts ner.

Det kan uppstå blåmärken, smärta och känselbortfall. En del av de här biverkningarna kan minimeras genom att man lägger på is eller en kylpåse över behandlingsområdet.

Denna behandling finns endast i StockholmAnna Beck-Friis

Hudterapeut

Stokholm

Madelaine Mossvik

Injektionssköterska

Stockholm

Back to top