Underkläder som är anpassade för dig med bröstimplantat - Ipomia

Efter en operation behöver du inte bara en BH som ger ordentligt stöd utan även hjälper dig under läkningsprocessen. De flesta BH-ar för nyopererade på marknaden är fula, klumpiga och hindrar dig från att använda dina snygga lite mer urringade toppar och klänningar. Ipomia gör underkläder anpassade för dig och din nya form.

Ipomia grundades av Cecilia Kadar som efter sin bröstoperation tyckte att hennes läknings-BH både var ful och opraktisk. Närläkningsprocessen var över insåg hon att det även var svårt att hitta en vanlig BH i butik som passade och det blev tydligt att vanliga BH:ar är anpassade efter naturliga bröst och inte för bröst med implantat. 

Ipomia blev lösningen på hennes problem. BH:ar som är både snygga, bekväma och som även håller implantaten på plats både under läkningsprocessen och efteråt när du vill känna dig snygg och bekväm i din nya form.

Vi på Plastikkirurggruppen är stolta över vårt samarbete med Ipomia och därför får alla våra bröstpatienter en läknings-BH från Ipomia med sig hem efter operationen. 

Vill du sedan köpa någon av deras andra BH:ar kan du även få 10% rabatt på ett helt köp på www.ipomia.com när du anger koden ALERISPG i kundkorgen.