3D-simulering med Crisalix

Nu ingår en 3D-simulering av dina bröst vid ett konsultationsbesök hos en av våra plastikkirurger. På en skärm och i ett VR-headset ser du direkt hur slutresultatet av din bröstoperation kan bli beroende på vilken typ av implantat, storlek och form du väljer. Välkommen till Aleris Plastikkirurgi i Stockholm.

Undrar du hur du skulle se ut efter en operation?

På vår klinik erbjuder vi förstklassig teknik från Crisalix som möjligör att du kan se både en 3D- och en VR-simulering av dig själv med olika typer av implantat och olika typer av ingrepp. Crisalix kan hjälpa dig i de svåra besluten som en bröstoperation medför.

Så här går det till

Du bokar en tid för konsultation hos en av våra plastikkirurger. Som en del av konsultationen scannas/fotograferas dina bröst och på en skärm och i VR (virtual reality) ser du direkt hur resultatet av en operation kan bli, beroende på vilken storlek och form av implantat du väljer. Tillsammans med kirurgen går ni igenom dina förväntningar och kommer fram till lösning som passar bäst för just dig.

Bilderna kan visas i 360 grader, så du kan lätt jämföra hur resultatet blir ur olika vinklar. Dessutom kan du med hjälp av VR-teknik ”se din kropp” med de valda implantaten.

Vi erbjuder denna typ av scanning på Aleris Plastikkirurgi i Stockholm, Dalagatan 9.

Välkommen och ring oss så berättar vi mer 08-615 05 50