Skip to Content

Bröstförstoring på vår klinik i Stockholm

En bröstförstoring kan både förstora och förbättra bröstens form. På konsultationen analyserar och diskuterar vi igenom dina önskemål och tankar inför en bröstoperation. Utifrån dina medicinska förutsättningar och bröstmått kan vi gemensamt komma fram till vad som blir vackrast för just dig.

Bröstförstoring - inklusive allt

Inklusive allt omfattar själva operationen, 10 års kapselgaranti, narkos, post operativt omhändertagande av specialutbildade sjuksköterskor i lugn och trygg miljö på uppvaknings- och vårdavdelning. Alla måltider inklusive fika ingår och naturligtvis återbesök till plastikkirurg och mottagningssköterska. En special-BH som skall användas dygnet runt i ett par veckor efter din operation ingår också. 


Runda eller droppformade bröstimplantat?

Runda bröstimplantat geléhallon är formade som en rund bulle. Denna implantatsform passar de allra flesta patienter och finns i stort antal variationer. Det intryck som skapas med ett runt implantat varierar beroende på vilken höjd som vi finner rätt för dig och dina önskemål.

De anatomiska geléhallon- bröstimplantaten har en mer naturlig form med större fyllning nedtill. Vilken implantatsform du ska välja beror på dina medicinska förutsättningar och personliga önskemål. Din kirurg kommer hjälpa dig att fatta beslutet utifrån vad som passar just dig.

 

Naturigt utseende - vilket implantat ska du välja? 

För att uppnå ett naturligt utseende vid en bröstförstoring är implantatstorleken av stor betydelse. Våra erfarna kirurger väger in din kroppsbyggnad med särskild hänsyn tagen till bredden av och utseendet på din bröstkorg, mängden befintlig bröstvävnad samt din övergripande kroppssymmetri. Läs mer om de bröstimplantat vi använder oss av på Aleris Plastikkirurgi.

Att tillsammans med din kirurg utgå från dina tankar och önskemål, samt dina medicinska förutsättningar, är viktigare än att studera bilder och göra modeller av förväntat resultat. Bildstudier och 3D-modeller kan vara till hjälp men i slutändan är alla patienter olika i vävnad och läkningsprocess.

 

Prislista Aleris PlastikkirurggruppenBirgit Stark

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Mats von Wachenfeldt

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Davor Jergoviç

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Janne Ohlsén

Specialist i Plastikkirurgi

Stockholm

Hannes Sigurjónsson

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Åsa Edsander-Nord

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Jag vil boka konsultation

Hej!

Ni är bäst, jag vill gärna bli kontaktad angående konsultation

Back to top