Skip to Content

Kind- och hakplastik i Stockholm

Vill du förtydliga och förfina dina kind- och haklinjer, förstärka intrycket av dina kindben eller vill du förminska linjer och överflödig hud? Vill du förstora eller förminska din haka? Det finns en mängd olika behandlingar att välja bland.

Kirurgiskt ingrepp eller injektioner

Överväger du kind- eller hakplastik finns det flera olika ingrepp att välja på. Vi arbetar både med kirurgiska ingrepp och injektionsbehandlingar.

Vi använder i regel hyaluronsyra vid kindplastik och kindbensförstoring. Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det innebär att kroppen inte stöter bort ämnet eller att infektioner skapas.

Ingreppet kan även göras med en fettinjektion och då vi tar fett från knäregionen. Det är ett ingrepp som görs under narkos. I båda fallen kan du åka hem samma dag.

Förminska eller förstora hakan

Med hakplastik kan man förminska eller förstora hakan. Vid förminskning lägger vi ett snitt under hakan därifrån minskas mjukdelsvävnaden på hakans framsida. Behandlingen kan kombineras med fettsugning av hakan. Stygnen tas bort efter 10-12 dagar och du kan gå hem samma dag som ingreppet sker.

Vid hakförstoring lägger vi ett poröst plastimplantant som smälter in i din hakform. Snittet läggs under hakan. Vi kan även förstora hakan genom antingen en injektion med fett eller hyaluronsyra.

 

Prislista Aleris PlastikkirurggruppenBirgit Stark

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Mats von Wachenfeldt

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Davor Jergoviç

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Janne Ohlsén

Specialist i Plastikkirurgi

Stockholm

Hannes Sigurjónsson

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm

Åsa Edsander-Nord

Specialist i plastikkirurgi

Stockholm


Fettransplantation – så fungerar det

Så fungerar: Fettransplantation

Att flytta fettceller från en plats på din kropp till en annan är ett naturligt sätt att skulptera din kropp och framhäva dina fina former.

Läs mer >

Jag vil boka konsultation

Hej!

Ni är bäst, jag vill gärna bli kontaktad angående konsultation

Back to top