"Känslan av att vara mig själv igen"

Idag träffar jag världens bästa plastikkirurg Janne Ohlsén på @alerisplastikkirurgi på Sabbatsberg i Stockholm.

Förundrad över resultatet!

Det är nu drygt sex månader sedan jag genomgick ett bröstlyft och en bröstförstoring. En alltigenom positiv upplevelse! Är så imponerad av det bemötande jag har fått på kliniken och är jag förundrad över operationsresultatat! Kirurgen lyckades skulptera om min överkropp på ett sätt jag inte trodde var möjlig efter alla år av viktförändringar. Som mest har jag vägt 54 kilo mer än idag, och självklart syns det på brösten. Jag som alltid har varit nöjd och stolt över min byst, hade bara hud kvar.

De förstod mig

När jag närmade mig min normalvikt tog jag kontakt med @alerisplastikkirurgi och jag fick direkt ett stort förtroende för Janne Ohlsén. Han förstod vilket resultat jag ville uppnå; jag satsade inte på att bli utvikningsbrud, jag ville bara känna igen mig själv igen. Kan utan överdrift säga att resultatet är långt bättre än vad jag har vågat drömma om. Operationen tog ca 2,5 timmar och jag stannade en natt på kliniken. Jag bad om dropp utan socker och det fick jag utan problem.

Definitivt värt det

Personalen på avdelningen var så omtänksamma och fixade så fint med den LCHF-mat jag hade tagit med mig. De kom med te och kokosfett när jag så önskade. Helt fantastiskt. Hade givetvis riktigt ont i två veckor och var ganska så omtöcknad av allt smärtstillande. Jag låg mest i min gula schäslong och tittade på alla säsonger av "Downtown Abbey". Det var det definitivt värt och varenda krona är väl investerade i mig själv. Tacksam över att ha valt rätt kirurg och rätt klinik

Läkare

Janne Ohlsén

Operation 

Bröstförstoring och bröstlyft

Patient

#antligensockerfri

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga