Vår kompetens är din trygghet

Vårt mål är att hjälpa dig med god, högkvalificerad, serviceinriktad vård och kirurgi. När du besöker oss är det viktigt att du känner dig trygg. Därför får du redan vid en första konsultation träffa en av våra erfarna plastikkirurger.

Personligt omhändertagande i flera steg

1. Konsultation 

På konsultationen går ni tillsammans igenom dina önskemål, förhoppningar och vad du kan förvänta dig av ingreppet. Du får möjlighet att ställa frågor och komma fram till en lämplig behandling för just dig, med dina unika förutsättningar.

Aleris Plastikkirurgi utför de allra flesta typer av plastikkirurgiska ingrepp. Både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi görs för att förbättra utseendet och därigenom din livskvalitet. Oavsett vilken anledning du har garanterar vi att du kommer känna dig välkommen och trygg hos oss.

2. Träffa operationskoordinator

Efter konsultationen med din plastikkirurg träffar du operationskoordinatorn som hjälper dig med allt det praktiska som gäller din operation.

Tillsammans väljer ni en operationstid som passar dig, du får information med dig hem om både före- och eftervården. Har du glömt att fråga något så kan du nå operationskoordinatorn måndag – fredag. Du kan naturligtvis även maila din fråga. Det är viktigt att dina frågor blir besvarade så att du känner dig trygg inför operationen.

Kontakta mig