Vad är kostnaden för en överviktsoperation?

Aleris Obesitas är en privat mottagning. Priset du betalar för fetmaoperationen är 77.000 kr, varav 500 kr betalas vid konsultationsbesöket. I priset ingår förberedelse inför överviktsoperationen, själva ingreppet och inneliggande vård, samt fem års uppföljning. Vi erbjuder dessutom skräddarsydd personlig träning och träning i grupp för dig som genomgått en överviktsoperation.

Bruttolöneavdrag

Går din arbetsgivare med på det kan du använda bruttolöneavdrag för att betala din överviktsoperation (fetmaoperation). Läs mer om bruttolöneavdrag på Skatteverkets hemsida. Du kan ladda ner blanketten som din arbetsgivare ska fylla i här.

Rent konkret innebär löneväxling, eller bruttolöneavdrag, att företaget står för operationen mot att du under en period får en lägre lön. Du betalar (i enlighet med lagen) mindre skatt på de pengar som går till operationen och för arbetsgivaren innebär det ingen extra kostnad. Både du och din arbetsgivare tjänar på att investera i en bättre hälsa för dig. Prata med din närmaste chef eller HR-chefen på din arbetsplats. Bruttolöneavdrag/löneväxling gäller även egenföretagare.

Resebidrag

Bor du mer än 7 mil utanför Stockholm erbjuder vi dig ett resebidrag på max 1500 kr. Ring oss för mer information.

Finansiering

Vi erbjuder ingen egen finansieringslösning. Om du behöver hjälp med finansieringen är det lättast att kontakta din bank eller annan etablerad lånegivare, exempelvis Human finans.

Prislista

Till prislistan.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga