Aleris BariBuddy - appen

Aleris BariBuddy - appen som hjälper dig att hålla koll på allt det praktiska i din vardag inför och efter din överviktsoperation.

Vi på Aleris Obesitas är så stolta över att erbjuda BariBuddy till dig som valt att genomgå en överviktsoperation hos oss. BariBuddy är det ultimata hjälpmedlet till dig som genomgår en överviktsoperation. I appen kan du finna massor av recept på mat som är bra att äta efter operationen, läsa mängder av frågor och svar, beställa vitaminer, föra dagbok och ställa in pushnotiser som påminner dig om när du ska äta och ta dina vitaminer. 

Här är exempel på vad du kan göra i appen:

     
 App övervikt    

Push-notiser vid rätt tidpunkt

Rätt information vid rätt tillfälle

Trygghet inför din operation

All information som du behöver hålla reda på efter din operation fördelar appen ut till dig precis vid rätt tidpunkt i form av push-notiser. Dessa kan du själv ställa in utifrån hur din dag ser ut. Allt du registrerar samlas i en rapport som du kan dela med oss på klinken. All information du behöver hålla reda på fördelar appen ut till dig precis vid rätt tidpunkt i form av pushnotiser. Appen hjälper dig att hålla koll på alla de praktiska förberedelserna inför din gastric bypass- eller gastric sleeve-operation för att du ska känna dig trygg. 

Påminnelser

Smarta recept

Före- och efterbilder

Att komma ihåg att ta dina vitaminer, äta dina måltider på regelbundna tider, dricka vätska och att träna är några av de sakerna som din BariBuddy påminner dig om genom pushnotiser. BariBuddy serverar proteinmärkta och allergianpassade recept som du kan använda både de första veckorna efter din operation och genom livet som överviktsopererad. Genom att regelbundet fotografera dig själv kan du följa din viktresa i bilder och dela dessa i dina sociala kanaler.

Viktkurvor

 Beställa vitaminer  
Du registrerar din vikt regelbundet och kan följa din viktutveckling i ett diagram. Det är mycket viktigt att ta kosttilskott både före och efter din operation. Du kan beställa vitaminer direkt i appen. Snabbt och smidigt.   

 

Appen laddar du ner via App Store eller Google play, vi kommer sedan att ge dig tillgång till fullständigt och klinikanpassat innehåll. Detta sker automatiskt inom några dagar.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga