Skip to Content

Bodylift på vår klinik i Malmö

Bodylift är en vanlig operation efter stor viktminskning då huden har svårt att dra ihop sig på ett tillfredsställande sätt. Bodylift är en operation som innebär en kombination av lårplastik, stusslyft och fettsugning.

Vikten ska vara stabil 

Bodylift är ingen bantningsmetod. Därför skall patienter som är överviktiga gå ned i vikt före operationen. Det är betydelsefullt eftersom övervikt ökar risken för komplikationer och kan resultera i ett mindre tillfredsställande kosmetiskt resultat.

Om du har genomgått en viktminskningsoperation (gastric bypass eller gastric sleeve etc) är det en förutsättning att du har varit viktstabil i minst 1 år för att få genomgå operationen. Ett bodylift, i kombination med en hälsosam livsstil, kan göra dig mer tillfreds med både dig själv och din kropp.

Tryggt omhändertagande

Vi vet att ett personligt omhändertagande och att du som patient är välinformerad skapar trygghet. Därför får du redan vid din första konsultation träffa en av våra erfarna plastikkirurger. Det för att ni tillsammans ska diskutera förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för just dig.Bruce Williams

Specialist i plastikkirurgi

Aleris Specialistvård Malmö

Gie Orzol Vandehult

Specialist i plastikkirurgi

Malmö

Edyta Merisson

Narkosläkare (anestesiolog)

Malmö

Lotta Nilsson Möller

Operationskoordinator

Malmö

Back to top