Skip to Content

Softlift på vår klinik i Malmö

Förändringar i huden och underhudsfettet kommer med åldern och gör att huden börjar hänga. Softlift bygger upp vävnaden från djupet för att ersätta volym och ge ansiktet ett lyft.

Botox och filler

När vi åldras förnyar sig inte cellerna lika ofta och huden tappar i spänst och elasticitet. Underhudsfettet minskar och huden blir lite grövre. När huden blir slapp tror många att de fått mer hud, men i själva verket har huden fått kortare väg att gå över muskelatur och fett i ansiktet, vilket gör att den hänger.

Softlift erbjuder vi i Malmö och är en kombinationsbehandling med Botox och Fillers/Hyaluronsyra som bygger upp vävnaden från djupet för att ersätta volym och ge ansiktet ett lyft.

Behandla hela eller delar av ansiktet

Hyaluronsyran, som finns naturligt i kroppen, injiceras i olika lager för att bygga upp vävnaden. Basen i behandlingen är att med volym skulptera och återbygga hud och ansiktsdrag utan kirurgi.

Vid ett Softlift kan man behandla hela ansiktet eller utvalda delar, exempelvis för att ge högre kindben vilket ger mindre markerade nasolabiala veck från näsa ned mot hakan, mer markerad haka och en rakare haklinje.

45 minuters behandling

Behandlingen passar alla som har en påbörjad åldrande process, särskilt de som har en känsla av att ansiktet "rasat" nedåt. Behandlingstiden är relativt kort, cirka 45 minuter och konvalecenstiden är minimal.

Behandlingen med hyaluronsyra ger direkt resultat med volym och lyster. Effekten av Botox tar några dagar. Hållbarheten för hyaluronsyra är upp till ett år, Botox upp till fem månader. Hållbarheten på fillers ökar i kombination med botox eftersom du inte aktiverar musklaturen och bryter ner ämnet lika snabbt.

Naturligt och vackert resultat

Tillsammans kommer vi fram till hur just din behandling bör se ut för att uppnå ett naturligt och vackert resultat med tyngd på symmetri och helhet. I de fall där vi upplever att en behandling inte är lämplig avråder vi naturligtvis. Det är viktigt att du skall känna ett förtroende för oss och känna dig trygg i att vi tar hänsyn till just dina behovBruce Williams

Specialist i plastikkirurgi

Aleris Specialistvård Malmö

Gie Orzol Vandehult

Specialist i plastikkirurgi

Malmö

Back to top