Skip to Content

Skinbooster på vår klinik i Malmö

Här i Malmö erbjuder vi skinbooster-behandling återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Våra skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Men den hyaluronsyra vi använder i våra skinboosters stannar längre i kroppen än den kroppsegna. Medlet injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig fukt och ger långvarig och djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med skinboosters består av tre initiala behandlingar med två till fyra veckors mellanrum. Efter en sådan trestegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad sjätte månad.

Vetenskapligt bevisande resultat

Det medel vi använder oss av har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visas redan efter den första behandlingen men det är främst efter den tredje behandlingen i behandlingsprogrammet som de, enligt studierna, ser en signifikant förbättring av hudens elasticitet och struktur.

Rekommenderade behandlingsområden:

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletaget och halsen
  • Händer
  • Acneärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar vår skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.Bruce Williams

Specialist i plastikkirurgi

Aleris Specialistvård Malmö

Gie Orzol Vandehult

Specialist i plastikkirurgi

Malmö

Back to top