Skip to Content

Ansiktslyft på vår klinik i Malmö

Med åren blir elasticiteten i huden svagare och spänsten försvinner. Det bildas rynkor och hängande hud som kan få dig att framstå som trött och äldre än du känner dig. Vi kan inte stoppa åldrandet, men ett ansiktslyft ger dig ett piggare och mer ungdomligt ansikte.

Hur går ett ansiktslyft till?

Om du är intresserad av ett ansiktslyft och bokar tid för konsultation får du träffa en plastikkirurg redan första gången du kommer hit. Tillsammans går ni igenom ingreppet och vilka behandlingar som är lämpliga för just dig. Ni går även igenom dina förväntningar och vad som är ett realistiskt resultat.

När du genomgår en ansiktslyftning återställer vi underhudsfettlagret till den position där det befunnit sig tidigare i livet. Vi avlägsnar hudöverskott för att ge huden mer spänst.

Ofta kombineras lyftet med fettsugning under hakan eller fettransplantation till exempelvis kinder, men inte alltid. Det är just dessa frågor som du kommer fram till i samråd med din plastikkirurg.

Du kan med fördel kombinera ett ansiktslyft med att lyfta ögonlocken eller pannan. Det ger också ditt ansikte en ungdomligare framtoning.Bruce Williams

Specialist i plastikkirurgi

Aleris Specialistvård Malmö

Gie Orzol Vandehult

Specialist i plastikkirurgi

Malmö

Edyta Merisson

Narkosläkare (anestesiolog)

Malmö

Lotta Nilsson Möller

Operationskoordinator

Malmö

Back to top