Laserbehandling med Superbium

Har du åldersfläckar, pigmentförändringar, ärr, milier eller vill du ta bort en gammal tatuering? Vi på Aleris Plastikkirurgi i Stockholm har den senaste teknologin inom laserbehandling. Laserbehandling med Superbium är en effektiv och lindrig metod som ger fint resultat.

Vi arbetar med våran Erbium YAG laser som med laservågor (bio stimulerande effekt) gör att kollagenet drar hop sig, samtidigt som de stimulerar till ny kollagenbildning. 

Denna laser är mycket effektiv samt är även skonsam mot huden. Lasern åstadkommer nanosekund-pulsar i hög hastighet vilket gör att processen blir effektivare och mindre smärtsam och ger ett fantastiskt resultat.

Skin Rejuvenation - hudföryngring

Laserbehandlingen förbättrar porernas storlek, jämnar pigmenteringen, minimerar kärl, fuktbalansen. Huden stramas upp och du får bättre lyster och spänst. Det går även att göra på halsen och dekolaget.

Innan behandlingen

Tänk på att inte sola 14 dagar innan behandlingen. Vi utför inte behandling på dig som är gravid eller ammar.

Hur många behandlingar behövs vid skin rejuventation?

Hur ofta du behöver göra behandlingen beror på önskat resultat. Vår rekommendation är en kur med fyra behadnlingar med en veckas mellanrum. Därefter underhåll var 6:e – 8:e månad.

Efter behandlingen

Använd SPF 30 i cirka 4 veckor efter behandlingen. Efter ett par dagar kan du få en lätt avfjällning. Huden kan även rodna och strama några dagar efter behandlingen.

Pigmentreducering

Solskador även kallad ålderspigmentering är något vi får med åldern. Med våra Q-switchade Nd: YAG laser reducerar man dessa genom att skjuta sönder pigmentet med värme så aktviterar vi pigmentet som kommer upp till hudytan och fjällas av.

Hur många behandlingar behövs vid pigmentreducering?

1-5 behandlingar var 4:e vecka. Innan behandlingen Tänk på att inte sola 14 dagar innan behandlingen. Vi utför inte behandling på dig som är gravid eller ammar.

Efter behandlingen

Efter behandlingen blir det område vi har behandlat mörkare under de första dagarna. Använd SPF 30 i cirka 4 veckor efter behandlingen. Riv eller skrubba inte på det behandlade området, invänta läkning.

Tatueringsborttagning

Vi behandlar med Q-Switchad ND: YAG laser. Denna laser är mycket effektiv på alla färger samt är även skonsam mot huden. Lasern åstadkommer nanosekund-pulsar i hög hastighet vilket gör att processen blir effektivare och mindre smärtsam och ger ett fantastiskt resultat.

Innan behandlingen

Tänk på att inte sola 14 dagar innan behandlingen. Innan behandlingen ska du inte inta något läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra exempel på läkemedel som innehåller detta är: Ipren, Treo, Omega 3,6, e-vitamin (ökar blödningen).

Vi utför inte behandling på dig som är gravid eller ammar.

Hur många behandlingar krävs för att bli av med en tatuering?

Räkna med cirka 5-8 behandlingar, antalet behandlingar beror på tatueringens storlek och önskat resultat. Räkna med cirka 6 veckor mellan behandlingarna.

Efter behandlingen

Använd SPF 30 i cirka 4 veckor efter behandlingen. Återfukta huden efter behandlingen tex med Aloe vera. Kyl gärna området upp till 10 timmar efter behandlingen.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga