Laserbehandling av kärl

Du behöver inte längre bekymra dig över ytliga blodkärl i ansiktet. Vi har laserbehandlingar som gör att tunna kärl runt näsan eller på kinderna försvinner. Du får du en jämnare färgton och bättre hudstruktur. I Umeå erbjuder vi kärllaser med V-Beam.

Laserbehandling av kärl i Umeå (Läkarhuset Norr)

Man kan framgångsrikt behandla ytliga blodkärl i ansiktet, rosacea, diffus rodnad, eldsmärken, röda platta ärr efter acne, spiders m.m. 

Detta är en pulsad färgämneslaser där laserljuset absorberas av det röda färgämnet hemoglobin. En värmeutveckling sker och kärlen-rodnaden drar sig gradvis tillbaka och försvinner. Många upplever också att huden generellt blir bättre, med jämnare färgton och bättre hudstruktur. Detta har att göra med att hudens kollagen stimuleras.

Den här behandlingen finns endast på kliniken i Umeå (Läkarhuset Norr).

Flera behandlingar behövs

Man får räkna med minst 4 behandlingar, 1-2 ggr på små enstaka kärl (s.k spiders). Ca 3-4 veckor mellan behandlingarna är det optimala. Efter behandlingen uppstår en rodnad som sitter kvar under dagen. I vissa fall får man också en svullnad som kan kvarstå i några dagar. Som med alla laserbehandlingar bör man inte vara solbränd och inte sola det behandlade området under några veckor.

 

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga