Bodylift

Bodylift är en vanlig operation efter stor viktminskning då huden har svårt att dra ihop sig på ett tillfredsställande sätt. Bodylift är en operation som innebär en kombination av lårplastik, stusslyft och fettsugning.

Bodylift är ingen bantningsmetod. Därför skall patienter som är överviktiga gå ned i vikt före operationen. Det är betydelsefullt eftersom övervikt ökar risken för komplikationer och kan resultera i ett mindre tillfredsställande kosmetiskt resultat.

Bodylift efter viktminskning

Om du har genomgått en viktminskningsoperation (gastric bypass eller gastric sleeve etc) är det en förutsättning att du har varit viktstabil i minst 1 år för att få genomgå operationen. Ett bodylift, i kombination med en hälsosam livsstil, kan göra dig mer tillfreds med både dig själv och din kropp.

Bodylift i Stockholm, Malmö och Umeå

Vi utför bodylift på samtliga av Aleris Plastikkirurgis kliniker i Stockholm (Teres Plastikkirurggruppen), Malmö (Tereskliniken Malmö) och Umeå (Läkarhuset Norr).

Vi vet att ett personligt omhändertagande och att du som patient är välinformerad skapar trygghet. Därför får du redan vid din första konsultation träffa en av våra erfarna plastikkirurger. Detta för att ni tillsammans ska diskutera förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för just dig.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga