Erbjudande på injektioner !

Har du precis som vi haft fullt upp med studenter, konfirmationer och avslutningar? Vi vet hur det är, och därför vill vi ge dig chansen att tänka lite extra på dig själv innan semestern. Välkommen att boka din tid hos Madde idag. Vi förlänger vårt erbjudande på injektioner, välkommen att boka till 20% rabatt hela juni månad ut. *Erbjudandet gäller när du uppger koden "summeriscoming" när du bokar fram till sista juni

Boka din tid hos Madde här 

 

Injektioner på Aleris Plastikkirurggruppen 

Vi välkomnar dig som är nyfiken på eller har frågor kring injektioner. Varje möte med en ny kund börjar alltid med en konsultation, där jag får lära känna dig och dina förväntningar på resultatet och viktigast av allt gå igenom med dig vad som är möjligt utifrån dina förutsättningar. Är du en ny kund hos mig men tidigare gjort någon form av injektion så börjar vi alltid med vad du gjort tidigare och tar samtalet därifrån. Jag berättar om vem jag är och min erfarenhet som injektionssjuksköterska. Allt för att både du och jag ska känna oss trygga innan vi sätter igång och för att vi båda ska vara nöjda med resultatet. 

Välkommen att boka tid här 

 

-För mig var det viktigt att hitta någon som lyssnar på mina önskemål, kan anatomi och hur man använder injektioner på bästa sätt. 

Alex är influencer inom manlig livsstil och driver Instagramkontot @alexofstockholm

- Det bästa av allt är att ingen tror mig när jag säger att jag har gjort injektioner! Resultatet är alltså naturligt. Det är skicklighet, säger Alex och rekomenderar Madde och Aleris Plastikkirurgi. 

 

Hur går injektioner till? 

Träffa några av våra kunder som berättar sin historia och varför de återkommer till just Aleris Plastikkirurggruppen och Madde. Följ med in backstage i behandlingsrummet och hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar. 

Boka tid här