20% på injektioner & hudvårdsbehandling

Nytt år, nya möjligheter. Vi vill att du ska vara ditt bästa jag och därför ger vi dig en extra bra rabatt nu när vi börjar detta nya decennium. Boka din tid idag!

 

Hudvård på Aleris Plastikkirurgi

På vår klinik på Sabbatsbergs sjukhus träffar du vår hudterapeut Anita Mackegård. Med 25 års erfarenhet inom medicinsk hudvård och laser kan du både känna dig trygg under din behandling och med att du får en behandling som passar just din hud. 

- En ren vacker canvas är något man kan vila ögonen på. Hälsa och välbefinnande strålar genom huden, kroppens största organ. Därför är det fantastiskt att få ge människor som kommer till mig ett extra glow i vardagen, säger Anita. 

Välkommen in och berätta hur vi kan hjälpa just dig! 

Boka en tid för en specifik behandling eller boka en öppen konsultation.

Vet du inte exakt vad du önskar men känner att du vill ge dig själv lite höstlyx - ring oss så guidar vi dig. Välkommen att boka här 

 

Injektioner på Aleris Plastikkirurgi 

Vi välkomnar dig som är nyfiken på eller har frågor kring injektioner.

- Varje möte med en ny kund börjar alltid med en konsultation. Där får jag lära känna dig, höra dina förväntningar på resultatet och viktigast av allt – gå igenom med dig vad som är möjligt utifrån dina förutsättningar. Är du en ny kund hos mig, men tidigare gjort någon form av injektion, börjar vi alltid med vad du gjort tidigare och tar samtalet därifrån. Jag berättar om mig själv och min erfarenhet som injektionssjuksköterska. Allt för att både du och jag ska känna oss trygga innan vi sätter igång och båda bli nöjda med resultatet, säger Madde och välkomnar dig till vår klinik på Sabbatsbergs sjukhus. 

 

- För mig var det viktigt att hitta någon som lyssnar på mina önskemål, kan anatomi och hur man använder injektioner på bästa sätt. 

Alex är influencer inom manlig livsstil och driver Instagramkontot @alexofstockholm

- Det bästa av allt är att ingen tror mig när jag säger att jag har gjort injektioner! Resultatet är så naturligt. Det är skicklighet, säger Alex och rekomenderar Madde och Aleris Plastikkirurgi. 

 

Hur går injektioner till? 

Träffa några av våra kunder som berättar sin historia och varför de återkommer till just Aleris Plastikkirurggruppen och Madde. Följ med in backstage i behandlingsrummet och hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.