Skinbooster

Vår unika skinbooster-behandling återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Vår skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppen egen hyaluronsyra. Medlet injiceras i mikro-doser under huden där det drar åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Behandlingsprogram och områden som ska behandlas

Ett typiskt behandlingsprogram med skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Vetenskapligt bevisande resultat

av det medel vi använder oss av har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa redan efter den första behandlingen men det är främst efter den 3:e behandlingen i Behandlingsprogrammet, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens struktur.

Rekommenderade behandlingsområden:

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletaget och halsen
  • Händer
  • Acneärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar vår skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

Vi vet att ett personligt omhändertagande och att du som patient är välinformerad skapar trygghet. Därför får du redan vid din första konsultation träffa vår certifierade injektionssköterska. Detta för att ni tillsammans ska diskutera förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för just dig.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga