Fillers

Man kan förbättra ansiktskonturen, volymsfördelning och behandla rynkor genom injektioner av hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och den medverkar till att ge huden fukt och volym.

En tredjedel av kroppens eget hyaluronsyra bryts naturligt ned och ersätts varje dag. Den naturligt förekommande hyaluronsyran minskar kraftigt med åldern. Vi använder endast högkvalitativ, icke-animalisk, hyaluronsyra.

När hyaluronsyra injiceras tas den initialt upp av huden men de estetiska effekterna går dock tillbaka efter varierande tid. Injektionerna slätar ut tunna linjer och ansiktsveck samt gör läpparna fylligare. Vilket behov du än har, allt från rökrynkor, kråksparkar, bekymmer och skrattrynkor finns det alltid en lösning.

Vi använder oss av ett fåtal utvalda fillers på Aleris Plastikkirurggruppen. Gemensamt är att de ej är permanenta, utan bryts ner naturligt av kroppen. För maximal effekt bör du behandla dig kontinuerligt, gärna ett par gånger per år.

Hur länge håller resultatet?

Det långtidsverkande resultatet håller i upp till 12 månader. När medlet bryts ner binder den sig till vatten vilket gör att effekten kvarstår längre. Hur länge effekten kvarstår är individuellt och är bland annat beroende av ålder, hudtyp, livsstil samt eventuell muskelaktivitet. Hållbarheten påverkas också av vilken av produkterna som används samt var de injiceras. Majoriteten av de som behandlats upplever att 50-80 % av effekten kvarstår sex månader vid behandling av rynkor och veck.

Olika sammansättningar

Patienter som har mycket tunn hud behöver en annorlunda behandling jämfört med de med tjockare hud. Olika sammansättningar möjliggör att man kan:

  • Släta ut rynkor mellan näsan och mungiporna samt runt läpparna. Kan användas för att göra läpparna fylligare.
  • Verka på de synligaste vecken och linjerna och förbättrar ansiktets konturer.
  • Behandla munområdet. Ökar läppvolym, behandlar medeldjupa till djupa rynkor. Läppkonturer.
  • Återställa ansiktsvolym (kindben, kinder och haka).

Våra fillers, innehållande hyaluronsyra, innehåller även bedövningsmedlet lidokain. Vi använder endast högkvalitativ, icke-animalisk, hyaluronsyra.

 

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga