iS Clinical - exklusiv hudvård

Solen står för största delen av hudens åldrande. Pigmentförändring, grov hy eller rynkor är skador som kan uppstå på grund av solen. Det finns många olika hudtyper och det skiljer sig också mellan man och kvinna. Mannens hud är oftast grövre och tåligare. Kvinnans hud är oftast finare, mer känslig, tunnare och problem kan därför lättare uppstå. Det är därför extra viktigt att välja rätt hudvårdsprodukter och rätt behandlingar.

Medicinsk hudvård

Medicinsk hudvård innebär att de produkter som används innehåller aktiva ingredienser och som är vetenskapligt dokumenterade. Hos oss får Du ett behandlingsprogram där vi kombinerar våra olika medicinska produkter och behandlingar för att uppnå bästa resultat. Hos Aleris Plastikkirurgi (Teres Plastikkirurggruppen) hittar du hudvårdsprodukter från iS CLINICAL.

Vad är iS CLINICAL?

iS CLINICAL är en exklusiv hudvårdsserie cosmeceuticals i Skandinavien, utvecklad av det amerikanska hudvårdsföretaget INNOVATIVE SKINCARE i Kalifornien där de funnits på marknaden sedan 2003 och snabbt uppnått stor popularitet. 

Genom att utveckla och använda sig utav den mest avancerade forskningsteknologin har INNOVATIVE SKINCARE's läkare och forskare minutiöst designat och skapat produkter som ger snabba, säkra, långsiktiga och revolutionerande resultat.

Alla ingredienser är kliniskt dokumenterade - både med hänsyn till verkningssätt och av säkerhet - därav namnet iS CLINICAL ="är klinisk". Denna produktserie innehåller aktiva ingredienser med höga halter av antioxidanter som verkar på cellnivå djupt ner i dermis vilket leder till enastående resultat.

iS CLINICAL's produkter kombinerar framgångsrik vetenskap och skönhet och rekommenderas av framgångsrika dermatologer, plastikkirurger, läkare och hudterapeuter.

Produkter från iS Clinical

CLEANSING COMPLEXCLEANSING COMPLEX

Denna enastående rengöringsformel är effektiv, men samtidigt mild t o m för mycket känslig hud. Cleansing Complex innehåller en balanserad mängd näringsämnen, antioxidanter och milda ytbehandlande ingredienser – som grundligt rengör hudens yta och porer utan att torka ut hudens viktiga naturliga oljor.

Fungerar med alla hudtyper och alla åldrar, och produkten hjälper också till med att kontrollera acne. Cleansing Complex är ett klart gel som ger en skön känsla på huden, vilket också gör den effektive formeln utmärkt att använda vid professionella behandlingar. Produkten är även bra för att ta bort makeup.

YOUTH EYE COMPLEX

UTJÄMNAR OCH FUKTAR SNABBT -  MINSKAR PÅSAR OCH MÖRKA RÄNDER YOUTH EYE™ COMPLEX 

är en banbrytande formel som använder "intelligenta proteiner" för att bekämpa ålderstecken på cellnivå. Det är kliniskt bevisat att dessa målmedvetet söker upp skadade hudområden och hjälper till att regenerera huden. Överhudens struktur stärks och bildandet av kollagen och elastin främjas. Detta resulterar i starkare hud som är mer motståndskraftig mot skador. Kraftfulla peptider, viktiga tillväxtfaktorer och potenta antioxidanter säkerställer en snabb minskning av fina linjer, påsar och mörka ringar under ögonen samtidigt som huden återfuktas och håller sig smidig och skyddad hela dagen.

FIRMING COMPLEX

Denna fantastiska formel är utformad för att ge både snabba och långsiktiga resultat.Huden kommer att framstå och kännas mer glatt och fast inom en halvtimme efter applicering. Den mycket verksamma botaniskt baserade Firming Complex innehåller en effektiv kombination av retinol, det oumbärliga vitamin B5, pilbarkextrakt (en källa till salicylsyra) och bra antioxidanter som t ex centella asiatica och grönt te.

Produkten är utformad för alla hudtyper och åldrar, men är mycket effektiv på mogen hud. Utomordentlig till hals och dekolletage, fungerar Firming Complex också bra på de delar av kroppen där huden är mer elastisk. Firming Complex är också en bra produkt för kontroll av acne, då den har mycket effektiva antibakteriella och porrengörande egenskaper.

ACTIVE SERUM

Vår populäraste produkt! Denna snabbt verkande formel ger långsiktiga förbättringar i form av minskat antal fina linjer och rynkor, samt jämn pigmentering samtidigt som den är utomordentlig till kontroll av acne. Läkare beskriver den som "anmärkningsvärd", "otrolig" och "mirakulös". Formeln ger i de flesta fall synliga resultat redan efter ett par dagar. Vid applicering kommer den "aktiva" verkan genast kännas som en sval, "kylande" känsla - som betyder att produkten tränger in i huden.

Fungerar till alla hudtyper och alla åldrar och torkar inte ut huden, utan lämnar den mjuk och fuktig. "Om vi skulle rekommendera en produkt från vår hudvårdsserie - så skulle det vara Active Serum - den verkar utmärkt ensam eller tillsammans med varje annat hudvårdssystem. Peeling (avskalning) förekommer sällan (det är dock inte onormalt att det ses), då den här produkten ger en lätt, kontrollerad exfoliering.

MOISTURIZING COMPLEX

Moisturizing Complex är utvecklad för att fukta, läka, och viktigaste av allt, att skydda huden mot skador från omgivningen. Denna fylliga men samtidigt lättabsorberade botaniska formel skapar en barriär rik på antioxidanter, som förseglar fukt och skyddar huden mot skadlig yttre oxidativ påverkan.

Denna formel är utveckla för användning på morgonen eller på kvällen och till alla hudtyper och åldrar. Moisturizing Complex främjar också effektiviteten för andra behandlingsprodukter samtidigt som huden tillförs oumbärlig hydrering.

YOUTH COMPLEX

Youth Complex med iNNOVASE™ ger en snabb rynkreduktion samtidigt som den återuppbygger YOUTH COMPLEXhuden i de djupaste lagren.Youth Complex ger kliniskt bevisade resultat inom loppet av timmar, dagar och veckor. Det nya Youth Complex ger ögonblicklig fukt till huden för att därigenom fylla ut fina linjer och rynkor, befrämjar kontrollerad exfoliering för att jämna ut och rensa huden, samtidigt som produkten även stimulerar produktion av hudens viktiga stödämnen, som t ex kollagen och elastin.

De första resultaten från en pågående, oberoende klinisk studie indikerar att 97 % av de testade personerna (både män och kvinnor) upplevde markanta förbättringar i hudens kvalitet (rynkreduktion, textur och fasthet) inom 1 timme. Detta genombrott inom antirynkprodukter innehåller iNNOVASE™, som är ett unikt biokomplex bestående av effektiva, ”Pharmaceutical Grade” antioxidanter, proteiner och naturliga fuktgivande ämnen, som alla främjar snabbt cellulärt utbyte, samtidigt som de stimulerar produktionen av hudens stödämnen, förebygger DNA-skador samt optimerar cellulär metabolism.

SUPER SERUM ADVANCE+

ANTI-AGING - SUPER ANTIOXIDERANDEPRO-HEAL SERUM ADVANCE+

LJUSGÖRANDE SUPER SERUM ADVANCE+ är en vetenskapligt avancerad, kliniskt bevisad formel som för första gången kombinerar en 15-procentig koncentration av vår nästa generation vitamin C (L-askorbinsyra) med Koppar triteptid tillväxtfaktor, som förstärker anti-aging egenskaperna. SUPER SERUM ADVANCE+ innehåller dessutom kraftfulla botaniska antioxidanter och säkra hudblekande ingredienser.

INNOVATIVE SKINCARE har med ADVANCE+ linjen än en gång höjt standarden inom vitamin C-teknologin med den nya iS CLINICAL ADVANCE linjen. För att leva upp till vår strävan att erbjuda ingredienser som är genuint innovativa, innehåller den nya ADVANCE+ linjen en banbrytande teknologi där vitamin C (L-askorbinsyra) kombineras med Koppar triteptid tillväxtfaktor (i utvalda produkter) för att ge snabbare och tydligare förbättringar i huden än någonsin.

 

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga