Beauté Pacifique

På Aleris Plastikkirurgi i Stockholm (Dalagatan 9) och i Umeå (Arkivgatan 16) säljer vi utvalda produkter ur hudvårdsserien Beauté Pacifique.

Cleansing Foam

Beauté Pacifiques Cleansing Foam rengör effektivt utan att torka ut. Gör huden mjuk och ger en härlig lyster. Djuprengörande – rengöring och ansiktsvatten i en och samma produkt. Avlägsnar effektivt make-up och överflödigt fett samt verkar porsammandragande. Lämplig för såväl män som kvinnor.

Submersive Serum Paradoxe

Submersive Serum Paradoxe är ett underbart serum, baserat på två biologiskt aktiva ingredienser, Resveratrol och Procyanidin. Serumet reducerar pigmenteringar och ojämn hudton, förebygger hudens åldrande och reducerar rodnad (som vid tex Rosacea). Resveratrol och Procyanidin hämtas från chilensk vindruvkärnextrakt, och dessa två starkt anti-oxidativa substanser har både anti-age och anti-inflammatoriska egenskaper. Serumet har en lätt konsistens som är lämplig för alla hudtyper.

Vitamin A Anti-Wrinkle Eye Creme

Beauté Pacifiques Vitamin A ögonkräm används för behandling av rynkor och fina linjer vid ögonpartiet samt mörka ringar under ögonen. A-vitaminerna i kombination med squalane förbättrar fuktbalansen och stimulerar tillväxten av fibrer i kollagenstrukturen. Huden stärks och får mer spänst.

Super3 Booster

Kraftfull A-vitaminkräm som innehåller 3 olika typer av A-vitamin. Behandlar effektivt åldersförändringar, solskador samt tunn och genomskinlig hud. Super3 Booster går även utmärkt att använda till behandling av oren hud då den innehåller sebumreglerande ämnen, som reglerar hudens talgproduktion, samt allergenfritt propolis (antibakteriella egenskaper).

Clinical Super3 Booster

Clinical Super3 Booster är en extra starkt verkande, men samtidigt hudvänlig, A-vitaminkräm som effektivt förebygger och reparerar:

Behandlingsresultatet är en jämnare hud med synlig föryngring och en strukturell förbättring på djupet. Clinical Super3 Booster har ett högt innehåll av tre mycket stabila A-vitamin estrar som effektivt reparerar och återskapar kollagenstrukturen i dermis (fullhuden). Det höga innehållet av rooibosextrakt i Clinical Super3 Booster ger huden extra fukt samt mängder av anti-oxidanter som bekämpar fria radikaler.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga