3D-simulering med Crisalix

Nu ingår även en 3D-simulering av dina bröst vid ett konsultationsbesök hos en av våra plastikkirurger. På en skärm ser du direkt hur slutresultatet av din bröstoperation kan bli beroende på vilken typ av implantat, storlek och form du väljer. Välkommen till Aleris Plastikkirurgi i Stockholm.

3D kamera Crisalix

Undrar du hur du kan se ut efter din bröstoperation?

Via en 3D kamera kan du nu direkt på en skärm se hur dina bröst kan se ut efter en bröstoperation. Du väljer olika sorters implantat och storlek, du ser ett tänkt resultat på skärmen och kan enkelt jämföra de olika resultaten. Detta kan hjälpa dig att ta beslut. Vi använder den senaste tekniken inom 3D, Crisalix. 

Så här går det till

Du bokar en tid för konsultation hos en av våra plastikkirurger. Som en del av konsultationen scannas/fotograferas dina bröst och på en skärm ser du direkt hur resultatet av en operation kan bli, beroende på vilken storlek och form av implantat du väljer. Tillsammans med kirurgen går ni igenom dina förväntningar och kommer fram till lösning som passar dig.

Bilderna kan visas i 360 grader, så du kan lätt jämföra hur resultatet blir ur olika vinklar. Dessutom kan du med hjälp av VR-teknik (virtual reality) ”se din kropp” med de valda implantaten.

Vi erbjuder denna typ av scanning på Aleris Plastikkirurgi i Stockholm, Dalagatan 9.

Välkommen och ring oss så berättar vi mer 08-615 05 50  

 

 

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga