Bröstlyft

Många kvinnor upplever att deras bröst förändras och blir slappare med åldern. Genom ett bröstlyft återställer man brösten till de högre och fastare bröst du en gång hade.

Ett bröstlyft syftar till att minska bröstens överhäng genom att bröstvårtorna flyttas uppåt tillsammans med underliggande bröstkörtelvävnad. Överskottshuden skärs bort och brösten omformas. Det är vanligt att ett bröstlyft även kombineras med en bröstförstoring med implantat.

Återställ bröstens form med bröstlyft

Med stigande ålder finns det en tendens att brösten sjunker ihop. Hudens elasticitet minskar när man åldras vilket leder till att brösten sjunker samman och förslappas. Brösten kan också påverkas av graviditet och amning och därmed förlora sin tidigare form. Detta är vanliga problem och helt naturligt. Att känna komplex över sina bröst är inte heller något ovanligt eller något man bör skämmas för. Genom att lyfta brösten återställer du deras form och du får fastare och högre sittande bröst.

Bröstlyft i Stockholm, Malmö och Umeå

Bröstlyft görs på samtliga av Aleris Plastikkirurgis kliniker i Stockholm (Teres Plastikkirurggruppen), Malmö (Tereskliniken Malmö) och Umeå (Läkarhuset Norr).

Vi vet att ett personligt omhändertagande och att du som patient är välinformerad skapar trygghet. Därför får du redan vid din första konsultation träffa en av våra erfarna plastikkirurger. Detta för att ni tillsammans ska diskutera förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för just dig.

Är det något du undrar över?
Ställ en fråga

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga