Bröstförstoring

En bröstförstoring kan både förstora och förbättra bröstens form. På konsultationen analyserar och diskuterar vi igenom dina önskemål och tankar inför en bröstoperation. Utifrån dina medicinska förutsättningar och bröstmått kan vi gemensamt komma fram till vad som blir vackrast för just dig.

Bröstförstoring - inklusive allt

Inklusive allt omfattar själva operationen, 10 års kapselgaranti, narkos, post operativt omhändertagande av specialutbildade sjuksköterskor i lugn och trygg miljö på uppvaknings- och vårdavdelning. Alla måltider inklusive fika och naturligtvis återbesök till plastikkirurg och mottagningssköterska. En special BH ingår.

Bröstimplantat

Vi jobbar endast med bröstimplantat av högsta kvalitet och säkerställd medicinsk dokumentation. De implantat som Aleris Plastikkirurgi använder mest vid bröstoperationer heter Mentor, ett av de vanligaste och mest använda implantaten på marknaden. Detta för att du ska känna dig trygg och för att du ska få bästa möjliga resultat med din bröstförstoring. Alla som gör en bröstförstoring hos oss får en 10 års kostnadsfri trygghetsgaranti..

Runda eller droppformade bröstimplantat?

Runda bröstimplantat (gelehallon*) är formade som en rund bulle. Denna implantatsform passar de allra flesta patienter och finns i stort antal variationer. Det intryck som skapas med ett runt implantat varierar beroende på vilken höjd som vi finner rätt för dig och dina önskemål.

De anatomiska (droppformade) bröstimplantaten har en mer naturlig form med större fyllning nedtill. Vilken implantatsform du ska välja beror på dina medicinska förutsättningar och personliga önskemål. Din kirurg kommer hjälpa dig att ta beslutet.

Välj implantatsstorlek

För att uppnå ett naturligt utseende vid en bröstförstoring är implantatstorleken av betydelse. Våra erfarna kirurger väger in din kroppsbyggnad med särskild hänsyn tagen till bredden av och utseendet på din bröstkorg, mängden befintlig bröstvävnad samt din övergripande kroppssymmetri.

Att tillsammans med din kirurg utgå från dina tankar och önskemål, samt dina medicinska förutsättningar, är viktigare än att studera bilder och göra modeller av förväntat resultat. Bildstudier och 3D-modeller kan vara till hjälp, men i slutändan är alla patienter olika i vävnad och läkningsprocess.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben eller ring 08-615 05 50.

Boka nu

Ställ en fråga