Först i Sverige med Renuvion metoden

Aleris Plastikkirurgi Sabbatsbergs sjukhus är först i Sverige med att använda Renuvion metoden. Renuvion är en ny teknik man använder efter fettsugning för att uppnå bästa resultat. Genom denna metod slipper du stora ärr samtidigt som huden stramas åt vilket leder till minimal slapphet i huden efter fettsugning. Behandlingen är väletablerad i USA och stora delar av Europa, vi är väldigt stolta över att nu kunna erbjuda våra kunder denna tjänst.

Dr. Davor Jergovic pratar om Renuvion. 

Radiofrekventa vågor och heliumgas bildar J-plasma som är varm och effektiv. Renuvion fungerar så att efter fettsugningen används samma små stickhål för att strama ihop huden, med hjälp av J-plasma värme dras då fibernätet ihop och bildar en huduppstramning. Genom inbyggda säkerhetsmoment får du som patient inga skador och vad vi vet idag finns inga dokumenterade negativa effekter av Renuvionbehandling.

 

Här kommer en video på den senaste Renuvionoperationen. På video ser ni en kvinna som är 60 år och valde att fettsuga sina armar för att sedan gå in med Renuvion metoden.