Susanne Thelberg

Susanne Thelberg jobbar som auktoriserad hudterapeut på Aleris Plastikkirurgi i Umeå och är ansluten till SHR, som står för Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

De behandlingar som Susanne utför är ansiktsbehandlingar, vaxning samt färgning av fransar och bryn. Hon gör även kemiska peels, med märket iS Clinical, Dermapen 4. Samt IPL behandling (pigment, hår, kärl, huduppstramning), och Fraxel laser.

- Hudvård är något som alltid intresserat mig från tidig ålder så när utbildningen dök upp var det ett självklart val, säger Susanne.

Det roligaste med hennes yrke är att arbeta med människor, variationen av behandlingar och maskiner för att kunna skräddarsy och hjälpa varje kund på bästa sätt, menar hon.

- Jag fick mitt Mästerbrev i maj, vilket känns roligt. Att ta Mästerbrev är ett bevis på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke, vilket garanterar yrkeskunnande och erfarenhet.

Man kan aldrig få för mycket kunskap och det är viktigt att hålla den färsk och följa med utvecklingen och de nyheter som kommer på marknaden, enligt Susanne.


Info om Mästerbrevet:

Genom utbildningen har man utöver yrkesskicklighet och kompetens det som behövs för att driva ett företag, det vill säga även företagsekonomiska kunskaper.
För att få ta mästarbrevet ska man arbeta aktivt i yrket. Grundkravet för att få gå genomgå mästarutbildning är att man har gesällbrev i yrket samt 10000 arbetade timmar i yrket. Mästarbrevet utfärdas av Sveriges Hantverksråd.

 

Vill du boka tid hos Susanne? Välkommen att boka online eller ringa kliniken på 090-140490