Ansiktslyft

Med åren blir elasticiteten i huden svagare och spänsten försvinner. Det bildas rynkor och hängande hud som kan få dig att framstå som trött och äldre än du känner dig. Vi kan inte stoppa åldrandet, men ett ansiktslyft ger dig ett piggare och mer ungdomligt ansikte.

Hur går ett ansiktslyft till?

Om du är intresserad av ett ansiktslyft och bokar tid för konsultation får du träffa en plastikkirurg redan första gången du kommer hit. Tillsammans går ni igenom ingreppet och vilka behandlingar som är lämpliga för just dig. Ni går även igenom dina förväntningar och vad som är ett realistiskt resultat.

När du genomgår en ansiktslyftning återställer vi underhudsfettlagret till den position där det befunnit sig tidigare i livet. Vi avlägsnar hudöverskott för att ge huden mer spänst. Ofta kombineras lyftet med fettsugning under hakan eller fettransplantation till exempelvis kinder, men inte alltid. Det är just dessa frågor som du kommer fram till i samråd med din plastikkirurg. Du kan med fördel kombinera ett ansiktslyft med att lyfta ögonlocken eller pannan. Det ger också ditt ansikte en ungdomligare framtoning.

Ansiktslyft i Stockholm, Malmö och Umeå

Vi utför ansiktsplastik på samtliga av Aleris Plastikkirurgis kliniker i Stockholm (Teres Plastikkirurggruppen), Malmö (Tereskliniken Malmö) och Umeå (Läkarhuset Norr).

Vi vet att ett personligt omhändertagande och att du som patient är välinformerad skapar trygghet. Därför får du redan vid din första konsultation träffa en av våra erfarna plastikkirurger. Detta för att ni tillsammans ska diskutera förväntningar, förutsättningar och vilken eller vilka behandlingar som är lämpliga för just dig.

Boka online

Boka nästa lediga tid direkt här på webben

Boka nu

Ställ en fråga